Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Monsterbox zilveren Eagles (500 stuks)

DIRECT LEVERBAAR.

Dit betreft de groene monsterbox die 500 zilveren eagles bevat.De zilveren eagle is de Amerikaanse zilveren beleggingsmunt die een troy ounce zilver (31,1035 gram) bevat. De zuiverheid van deze munt is 99,9%. Deze munten zijn per 25 stuks verpakt in een tube. Een zogenoemde "monsterbox" bevat 20 tubes en omvat dus 500 munten. Direct leverbaar en zonder verzendkosten!

De getoonde prijzen zijn inclusief btw. Wij verhandelen deze munten onder de margeregeling.

De zilveren eagle is na de zilveren maple leaf internationaal het meest bekend als zilveren beleggingsmunt. De zilveren eagle wordt geproduceerd door de "United States Mint" en werd voor het eerst geslagen in 1986. De nominale waarde van de zilveren eagle is 1 USD. De zilverwaarde is echter veel hoger. De voorzijde van de zilveren eagle toont onder meer de "Walking Liberty" en het jaartal. De achterzijde toont de arend achter een schild, de nominale waarde en het opschrift: "1 ounce fine silver".

De premie voor de zilveren eagle is tegenwoordig iets hoger dan die voor andere zilveren beleggingsmunten. De Canadese maple leaf en de Oostenrijkse Wiener Philharmoniker zijn doorgaans tegen een lagere prijs beschikbaar.

Monsterbox zilveren Eagles (500 stuks)

Prijs € 13.445,00
 
Koop 2 voor€ 13.435,00 per stuk
Producten kenmerken
Land U.S.A.
Jaartal 2012
Gewicht 500 ounce
Gehalte 99,9%

Deel deze pagina:

Veilig betalen en verzenden