Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Gouden Maple Leaf Canada DIVERSE JAREN

Dit betreft de gouden Maple Leaf in diverse jaartallen. De gouden maple leaf wordt in Canada geslagen en is van puur goud. Deze munt is de meest gangbare puur gouden beleggingsmunt van 1 troy ounce. Normaliter hebben wij een gepast aantal gouden Maple Leafs op voorraad, dus geen lange levertijden!

De gouden Maple Leaf wordt aangemerkt als beleggingsgoud en is daarom vrijgesteld van btw. De hier getoonde prijzen zijn eindprijzen, aangezien wij boven de 50 Euro geen verzendkosten rekenen.

De gouden maple leaf werd voor het eerst geslagen in 1979 door de Canadese Royal Mint. Destijds was dit de eerste puur gouden beleggingsmunt van 1 troy ounce goud. De gouden maple leaf bestaat met een gewicht van 1 ounce (50 CAD), 1/2 ounce (20 CAS), 1/4 ounce (10 CAD), 1/10 ounce (5 CAD) en 1/20 ounce (1 CAD). De kopzijde toont de beeltenis van Koningin Elisabeth. De muntzijde toont een esdoornblad (het nationale symbool van Canada. Doordat de gouden maple leaf van puur goud is, is deze munt vrij zacht en daardoor gevoelig voor krassen. De waarde van gouden maple leafs wordt bepaald door de actuele prijs van goud.  DIVERSE JAREN !!

Gouden Maple Leaf Canada DIVERSE JAREN

Prijs € 2.256,00
 
Koop 5 voor€ 2.251,00 per stuk
Koop 10 voor€ 2.246,00 per stuk
:

Producten kenmerken
Land Canada
Gewicht 1 ounce
Gehalte 99,99%

Deel deze pagina:

Veilig betalen en verzenden