Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Over Ons


Munthandel Kevelam BV familie KevelamAls muntenverzamelaar zult u de naam 'Kevelam' vast wel kennen. Er wordt namelijk al sinds 1979 door ons in munten en edelmetaal gehandeld. In deze periode heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardige en professionele partner voor muntenverzamelaars, handelaren en beleggers. Het kopen en verkopen van munten en/of edelmetaal is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het goed om te weten met wie u zaken doet of gaat doen. Hieronder stellen wij ons graag kort aan u voor.

Al in de jaren zeventig is er de interesse voor oude munten. Aanvankelijk was dit met name een interessante hobby, maar al vrij snel groeide dit uit tot een full-time activiteit voor ons. Inmiddels is ook een zoon van ons werkzaam in het bedrijf. Bij ons staan service en een persoonlijke behandeling hoog in het vaandel. De gemoedelijkheid binnen ons familiebedrijf wordt door velen gewaardeerd. In combinatie met de jarenlange ervaring, goede marktkennis en het lidmaatschap van de NVMH maakt dit dat mensen graag zaken met ons doen. Wij hopen daarom ook u van dienst te mogen zijn.  

Ons aanbod bestaat uit provinciale munten, Bataafse Republiek, Nederlandse koninkrijksmunten, Gouden Nederlandse munten, Buitenlandse Gouden (beleggings-) munten, Euromunten, Bankpapier, Catalogi, Accessoires en baren goud en/of zilver. De nadruk in ons aanbod ligt op de betere en zeldzamere koninkrijksmunten alsmede op gouden munten.

Ons bedrijf wordt bestierd vanuit ons 'kantoor aan huis'. U bent hier op doordeweekse dagen en op zaterdag van harte welkom. Om u goed te kunnen helpen bij een aankoop of verkoop verzoeken wij u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of per e-mail. Overigens is het bij een bestelling niet noodzakelijk om in Garderen op bezoek te komen. Wij hebben namelijk veel ervaring met het verzenden van munten e.d. zodat dit geen enkel probleem is.

Wij zijn lid van de N.V.M.H. (Nederlandse Vereniging van MuntHandelaren) en onderschrijven de erecode van deze vereniging. Deze erecode luidt als volgt:
* Een NVMH lid zal nimmer verkopen, doen verkopen, produceren of laten produceren:
vervalsingen, kopieën en niet-officiële naslagen tenzij duidelijk als zodanig herkenbaar of aangeduid.
* Een NVMH lid zal nimmer numismatische voorwerpen kopen of verkopen waarvan hij aan de rechtmatigheid van de verkrijging twijfelt of behoort te twijfelen.Familie Kevelam
* Voorwerpen waarover de koper gegronde klachten heeft, dienen te worden teruggenomen, mits de klacht binnen een redelijke termijn kenbaar wordt gemaakt.
* Een NVMH lid zal naar beste vermogen objectieve en eerlijke voorlichting geven.
*Een NVMH lid zal zijn numismatische voorwerpen dienen te kwalificeren volgens gangbare normen

Veilig betalen en verzenden