Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Munten verkopen?

munten-verkopen

Wij kunnen geen munten verkopen zonder inkoop. Mocht u willen stoppen met verzamelen, geen interesse hebben in een verzameling die deel uitmaakte van een nalatenschap of indien u ons anderszins een muntenverzameling te koop aan kunt bieden dan zijn wij hierin zeer geïnteresseerd. Het is daarbij geenszins een vereiste dat de muntenverzameling compleet is. Wij zijn ook geïnteresseerd in losse munten en partijen munten.

Naast de handel in verzamelmunten e.d. kopen en verkopen wij dagelijks gouden beleggingsmunten (Krugerrands, Maple Leafs, American Eagles, Gouden Tientjes etc), zilveren munten (zilveren guldens en rijksdaalders van Juliana, zilveren maples, zilveren eagles etc), goudbaren, zilverbaren en andere gouden en zilveren voorwerpen tegen zeer scherpe dagprijzen. Aangezien deze activiteiten relatief weinig tijd kosten, kunnen wij de marges tussen aan- en verkoop klein houden.

Door onze gedurende vele jaren opgebouwde marktkennis, ons uitgebreide internationale klantenbestand en onze lage overhead-kosten, kunnen wij u een goede en reële prijs betalen voor de munten die u wilt verkopen. Daarnaast betalen wij u desgewenst onmiddellijk ons bod contant uit. Uiteraard kunnen wij het bedrag ook naar uw bankrekening overschrijven. Wij zijn in staat om snel en vertrouwd transacties van verschillende omvang af te wikkelen. De (financiële) omvang van een verzameling ervaren wij niet als een belemmering. Voor de verkoop van munten, goud en/of zilver bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Munten, goud en zilver verkopen of kopen is een vertrouwenszaak. Kijkt u daarom bij 'over ons' voor meer informatie over ons en ons bedrijf. Mocht u ons iets willen aanbieden dan kunt u het beste even bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0577-461955. Ook kunt u een e-mail sturen waarin u vermeldt wat u te koop heeft. Hiertoe kunt u gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@kevelam.nl.

Naast verzamelmunten en muntenverzamelingen, kopen wij ook onder andere het volgende in:
- Zilveren guldens;
- Zilveren rijksdaalders;
- Gouden tientjes;
- Krugerrands;
- Gouden maple leafs;
- Zilveren maple leafs;
- Zilveren eagles;
- Zilveren Wiener Philharmoniker;
- Goudbaren;
- Zilverbaren;
- Oude gouden sieraden;
- Andere munten, muntverzamelingen, Nederland papiergeld etcc, etc, etc.

Let op, de bovenstaande lijst is geen uitputtende lijst en vermeldt dus niet alles wat wij kopen. Mocht u munten willen verkopen of ons iets anders willen aanbieden wat niet in deze lijst vermeld staat, laat u het ons dan toch weten!
 muntenverzameling verkopenverzamelmunten verkopen

Veilig betalen en verzenden