Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Gouden munten verkopen

Heeft u gouden munten die u zou willen verkopen? Wellicht heeft u gouden munten gekregen vanuit een erfenis, heeft u ze ooit gekocht als belegging of u heeft ze zelf verzameld maar u bent uw interesse erin verloren. In dat geval bent u bij Kevelam aan het juiste adres om uw munten te verkopen. Wij kopen en verkopen namelijk gouden munten. Bij Kevelam kunnen wij natuurlijk niks verkopen zonder inkoop en dat is dan ook de reden dat wij graag uw verzameling kopen. Naast dat wij een munthandel hebben in verzamelmunten, kopen en verkopen wij dagelijks ook gouden beleggingsmunten. 

Onder gouden beleggingsmunten kunt u ondere andere verstaan:

• Gouden Krugerrands
• Gouden Maple leafs
• Gouden American Eagles
• Gouden Tientjes

Er zijn echter ook nog veel andere soorten beleggingsmunten. Voor meer informatie of een prijsopgave, kunt u altijd contact met ons opnemen!

In tegenstelling tot veel goudopkopers zijn wij een munthandel en betalen wij voor verzamelmunten een prijs gebaseerd op die verzamelwaarde. Voor de waarde van gouden munten kan het jaartal en de kwaliteit namelijk een grote invloed hebben.

Uw gouden munten verkopen?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de waarde in te schatten van uw collectie. Vanwege onze jarenlange ervaring, ons uitstekende (internationale) netwerk van verzamelaars en beleggers en onze lage overhead-kosten, kunnen wij u een goede en reële prijs betalen voor uw gouden munten verzameling. U weet dan meteen waar u aan toe bent en kunt eventueel direct tot verkoop overgaan. 

Nederlandse verengiging van munthandelaren

Als familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar is gevestigd op de Veluwe, weten wij hoe belangrijk vertrouwen is bij het verkopen van munten, goud en zilver. Daarom zijn wij erg gesteld op onze goede naam en zijn wij blij dat verschillende marktpartijen (zoals banken en notarissen) hun klanten naar ons verwijzen als ze iets willen verkopen. Daarnaast is van belang dat we lid zijn van de N.V.M.H. (Nederlandse Vereniging van Munthandelaren). De erecode van deze vereniging en wat het verder inhoudt om hier lid van te zijn, kunt u vinden op onze pagina ‘over ons’. Hier vertellen wij ook meer over hoe ons bedrijf in ruim 40 jaar is uitgegroeid van een hobby tot een begrip in de wereld van verzamelmunten en edelmetalen.

Aan jarenlange ervaring met de aankoop en verkoop van gouden munten ontbreekt het niet bij ons. Door deze marktkennis en ons uitgebreide netwerk van verzamelaars en beleggers kunnen wij een realistische prijs betalen voor uw collectie. Wij gaan er op professionele wijze mee om zodat u een vertrouwd gevoel krijgt bij de verkoop. 

Vragen over de verkoop van uw gouden munten?

Als u vragen heeft over het verkopen van uw collectie of als u niet zeker weet of uw collectie waarde heeft, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag! U kunt ons telefonisch bereiken via 0577-461955 en u kunt ons ook altijd een mail sturen naar info@kevelam.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

U bent ook op doordeweekse dagen en op zaterdag van harte welkom op ons kantoor in Garderen. Wij verzoeken u om hier vooraf een afspraak voor te maken. 

Veilig betalen en verzenden