Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Gouden Krugerrand DIV JAREN Zuid-Afrika

DIVERSE JAREN   DIRECT LEVERBAAR

De gouden Krugerrand is de meest bekende gouden beleggingsmunt. Deze munt munt bevat 1 ounce fijn goud. Normaliter hebben wij een gepast aantal Krugerrands op voorraad, dus geen lange levertijden!

De gouden Krugerrand wordt aangemerkt als beleggingsgoud en is daarom vrijgesteld van btw. De hier getoonde prijzen zijn eindprijzen, aangezien wij boven de 50 Euro geen verzendkosten rekenen.

De Krugerrand is van oudsher de meest bekende gouden beleggingsmunt die 1 troy ounce fijn goud bevat. De eerste Krugerrand wet al in 1967 geslagen in Zuid-Afrika en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds het geval. De kopzijde toont de beeltenis van Paul Kruger. De muntzijde toont een springbok en het jaartal. Daarnaast staat op de muntzijde het fijn gewicht goud van de munt. Er bestaan namelijk Krugerranden van 1 ounce fyn goud, 1/2 ounce fyn goud, 1/4 ounce fyn goud en 1/10 ounce fyn goud. De Krugerrand heeft geen nominale waarde, waardoor de waarde normaal gesproken enkel door de goudwaarde wordt bepaald. Voor speciale verzamelaarsuitgiften geldt dan evenwel niet. Omdat de Krugerrand niet van puur goud gemaakt is, is deze munt wat harder dan veel andere gouden beleggingsmunten. De Canadese maple leaf is bijvoorbeeld wel van puur goud en daarom zijn die munten zachter en bekrassen die munten sneller dan Krugerranden.

Gouden Krugerrand DIV JAREN Zuid-Afrika

Prijs € 2.226,00
 
Koop 5 voor€ 2.221,00 per stuk
Koop 10 voor€ 2.216,00 per stuk
:

Producten kenmerken
Land Zuid-Afrika
Gewicht 1 ounce
Gehalte 91,7%

Deel deze pagina:

Veilig betalen en verzenden