Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Zilveren munten verkopen

Wilt u uw zilveren munten verzameling verkopen? U heeft bijvoorbeeld geen interesse meer, of u wilt stoppen met de verzameling of u wilt de waarde aan iets anders besteden, dan bent u bij Kevelam aan het juiste adres. Wij kopen graag uw munten. Bij Kevelam kunnen wij natuurlijk niks verkopen zonder inkoop en dat is dan ook de reden dat wij graag uw collectie kopen. Naast dat wij een munthandel hebben in verzamelmunten, kopen en verkopen wij dagelijks diverse zilveren beleggingsmunten. Uw collectie kan bijvoorbeeld bestaan uit zilveren guldens, zilveren rijksdaalders of zilveren tientjes van Juliana, zilveren maple leafs of zilveren eagles. 
U kunt altijd contact met ons opnemen als u zich afvraagt wat uw verzameling nu zou opbrengen als u die wilt verkopen.  

Uw collectie zilveren munten verkopen?

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de waarde van uw munten collectie in te schatten. Ook kan het een lastig besluit zijn om uw verzameling van de hand te doen. 

U wilt hierbij dat er iemand naar uw collectie kijkt die professioneel en eerlijk is.
Doordat wij al meer dan 40 jaar het vak uitoefenen, kunnen wij vaak snel een goede inschatting maken van de waarde. Wij hebben immers jarenlange ervaring met het kopen en verkopen van munten. Door ons uitgebreide klantenbestand en brede marktkennis kunnen wij er een realistische prijs voor betalen. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met deze verkoop. 

Nederlandse vereniging van munthandelaren

Ook zijn wij lid van de N.V.M.H. (Nederlandse vereniging van munthandelaren) waarin het belang van de munthandel en de verzamelaars effectief wordt beschermd. Kevelam is dus een betrouwbare munthandelaar, waar u uw zilveren munten kunt verkopen. Als u meer over ons wilt weten, kijk dan onder het kopje ‘over ons’. Hier vertellen wij uitgebreid over onze fulltime activiteit in deze branche dat ruim 40 jaar geleden ooit als een hobby is begonnen. 

Vragen over de verkoop van uw zilveren munten?

Heeft u vragen over het verkopen van uw zilveren munten of weet u niet zeker of u ze moet verkopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0577-461955, maar u mag ons ook altijd een mail sturen naar info@kevelam.nl. Hierbij kunt u gebruik maken van ons contactformulier
U bent ook altijd op doordeweekse dagen en op zaterdag van harte welkom op ons kantoor aan huis. Wij verzoeken u om hier vooraf een afspraak voor te maken.

Meest gestelde vragen over de verkoop van uw munten

Waar kan ik zilveren munten verkopen?

Zilveren munten kunt u verkopen aan Kevelam. Kevelam koopt uw munten graag, voor het uitbreiden van de collectie. Kevelam is professioneel en eerlijk, en maakt een goede inschatting van de waarde. Kevelam is lid van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren, en dus bekwaam. Maak gerust een afspraak.

Waarom zilveren munten verkopen?

Wanneer er geen interesse meer is het verzamelen of bewaren van zilveren munten, worden deze vaak verkocht. U kunt de munten ook verkopen omdat u de waarde ergens anders aan wil besteden. Bij Kevelam bepalen wij de waarde, en kunt u de munten verkopen. Neem gerust contact op voor advies.

Welke zilveren munten zijn geld waard?

De waarde per zilveren munt kan erg verschillen. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals: kwaliteit, gewicht, land van herkomst, jaartal, gehalte en meer. Wij helpen u graag telefonisch met een schatting van de waarde.

Veilig betalen en verzenden