Al meer dan 40 jaar uw munt- en edelmetaal specialist

Zilveren 1 kilo-munt "Kookaburra" 2020

De Australische zilveren kilomunt met de Kookaburra is de meest bekende zilveren kilomunt. De voorzijde van deze munt toont ieder jaar een andere afbeelding van de in Australië veel geziene Kookaburra-vogel. Deze munt bevat een kilogram zilver. De zuiverheid van deze munt is 99,9%. Omdat deze zilveren kilo-munten onder de margeregeling mogen worden verhandeld, zijn deze kilomunten een goed alternatief voor kilobaren. Deze munten zijn per stuk verpakt in een capsule. De nominale waarde van deze munt is 30 Australische Dollars.

Normaliter hebben wij een gepast aantal van deze munten op voorraad, dus geen lange levertijden!

De getoonde prijzen zijn inclusief btw. Wij verhandelen deze munten onder de margeregeling.

30 JAAR AUSTRALISCHE KOOKABURRA

De populaire Australische Kookaburra Silver Bullion Coin-serie viert in 2020 zijn 30e verjaardag met de release van drie uitstekende munten met een speciaal jubileumontwerp waaronder de 1kg kookaburra

De munt toont aan de achterkant het originele kunstenaarschap van een kookaburra op een golfdak bij zonsopgang met gestileerde lichtstralen op de achtergrond. Ook inbegrepen is het opschrift ‘AUSTRALIAN KOOKABURRA 30TH ANNIVERSARY’, het ‘P’ mintmark van The Perth mint en het gewicht en de zuiverheid.
Op de voorzijde van elke munt staat een afbeelding van Stuart Devlin's een afbeelding van een kookaburra op een boomstronk omringd door inheems gebladerte, zoals deze verscheen op de Australische Kookaburra Silver Bullion Coin uit 1990. De jubileumdata ‘1990-2020’ zijn ook opgenomen samen met een miniatuurweergave van Jody Clark's beeltenis van de koningin.

Zilveren 1 kilo-munt "Kookaburra" 2020

Prijs € 955,00
 
Koop 5 voor€ 950,00 per stuk
Koop 10 voor€ 945,00 per stuk
Koop 20 voor€ 940,00 per stuk

Producten kenmerken
Land Australië
Jaartal 2020
Gewicht 1 kg
Gehalte 99,9%

Deel deze pagina:

Veilig betalen en verzenden

Andere personen kochten ook: